Réaksi réduksi oksidasi - Halaman 1

Jinis réaksi kimia anu ngalibatkeun mindahkeun éléktron antara dua spésiés - Diropéa 2022

panjelasan

Réaksi oksidasi-réduksi (redoks) mangrupikeun jinis réaksi kimia anu ngalibatkeun mindahkeun éléktron antara dua spésiés.

Réaksi rédidasi-oksidasi nyaéta réaksi kimia anu jumlah oksidasi hiji molekul, atom, atanapi ion robih ku kéngingkeun atanapi kaleungitan éléktron. Réaksi redoks umum sareng penting pikeun sababaraha fungsi dasar tina kahirupan, kaasup fotosintésis, réspirasi, pembakaran, sareng korosi atanapi karat.

Phương trình số #2

14H2O2 + 12NH4OH + As2S33(LEUTIK4)2SO4 + 20H2O + 2(LEUTIK4)3AsO4

Kông có

Ngarobih jumlah tina H2O2 + NH4OH + As2S3 => (NH4)2SO4 + H2O + (NH4)3AsO4  

Phương trình số #3

2H2O + H2S2O8H2O2 + 2H2SO4

Kông có

Anjeun tiasa nyandak bagian tina H2O + H2S2O8 => H2O2 + H2SO4  


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(