Réaksi dékomposisi - Halaman 1

Réaksi numana sanyawa janten dua atanapi langkung zat anu langkung saderhana. - Diénggalan 2022

panjelasan

Seueur réaksi dékomposisi ngalibatkeun panas, cahaya, atanapi listrik pikeun énergi input.

Sanyawa binér mangrupikeun sanyawa anu diwangun ku ukur dua unsur. Ragam réaksi anu paling saderhana pikeun dékomposisi nyaéta nalika sanyawa binér janten unsur-unsur na. Raksa (II) oksida, padet beureum, terurai janten raksa sareng gas oksigén nalika dipanaskeun.

Ogé, réaksi dianggap réaksi dékomposisi sanaos salah sahiji atanapi langkung produkna masih sanyawa. Karbohidrat logam rusak janten ngabentuk oksida logam sareng gas karbon dioksida. Kalsium karbonat contona terurai janten kalsium oksida sareng karbon dioksida.

C4H10C2H4 + C2H6

Henteu: suhu Dina ieu: xúc tác

Ngarobih sababaraha waktos C4H10 => C2H4 + C2H6  

Phương trình số #2

2Al (OH)3Al2O3 + 3H2O

Henteu: > 575

Ngarobih chất và chi tiết của phương trinh Al(OH)3 => Al2O3 + H2O  

Phương trình số #3

2KMnO4MNO2 + O2 + K2MNO4

Henteu: Suhu

Ngarobih KMnO4 => MnO2 + O2 + K2MnO4  


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(