Réaksi gabungan - Halaman 1

Élusi numana dua atanapi langkung zat ngagabungkeun pikeun ngabentuk hiji zat anyar - Diperbarui 2022

panjelasan

Ogé kawanoh salaku réaksi sintésis.

Salah sahiji jenis réaksi kombinasi anu sering kajadian nyaéta réaksi unsur kalayan oksigén pikeun ngabentuk oksida. Dina kaayaan anu tangtu, logam sareng non logam duanana réaksi gampang ku oksigén. Sakali hurung, magnésium meta gancang sareng dramatis, ngaréaksikeun oksigén tina hawa pikeun nyiptakeun bubuk magnesium oksida anu hadé.

C2H2 + CH3OH → CH3OCHCH2

Henteu: 200 ° C Dina ieu: KOH

Anjeun tiasa nyandak bagian tina C2H2 + CH3OH => CH3OCHCH2  

Phương trình số #2

C2H2 + CO + H2O → C2H3COOH

Dina ieu: Ni (CO) 4

Anjeun tiasa nyandak bagian tina C2H2 + CO + H2O => C2H3COOH  

Phương trình số #3

C2H2 + C2H5OH + CO → C2H3COOC2H5

Kông có

Anjeun tiasa nyandak bagian tina C2H2 + C2H5OH + CO => C2H3COOC2H5  


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(