reklameu

H2SO4 | Bahan Kimia

asam walirang


Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

H2SO4

formulir pondok H2O4S



belerang porit


asam walirang



Atomic_weight (g / mol) 98.0785


Dénsitas padet (kg / m3) 1840


Titik didih (° C) 338


titik lebur (° C) 10

Peunteun

H2SO4 | Kelestarian Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(