reklameu

Méja kaleyuran / bagan bahan kimia | Énggal 2021

Kelarutan sababaraha sanyawa mandiri sareng sagala rupa

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...


Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

H
I
K
I
Na
I
Ag
I
Mg
II
Ca
II
Ba
II
Zn
II
Hg
II
Pb
II
Cu
II
Fe
II
Fe
III
Al
III
- OH t t - k i t k - k k k k k
- Cl t / b t t k t t t t t i t t t t
- NO3 t / b t t t t t t t t t t t t t
- CH3COO t / b t t t t t t t t t t t - i
= S t / b t t k - t t k k k k k -
= SO3 t / b t t k k k k k k k k k - -
= SO4 t / kb t t i t i k t - k t t t t
= CO3 t / b t t k k k k k - k k k - -
= SiO3 k / kb t t - k k k k - k - k k k
≡ PO4 t / kb t t k k k k k k k k k k k

leyur leyur Rada leyur

Harti tabel / bagan Kelarutan

Bagan kaleyuran mangrupikeun bagan sareng daptar ion sareng kumaha, nalika dicampur sareng ion sanés, éta tiasa janten endapan atanapi tetep cai. Bagan ieu nunjukkeun kaleyuran sababaraha senyawa mandiri sareng sababaraha rupa, dina cai, dina tekanan 1 atm sareng dina suhu kamar (sakitar 293.15 K). Sagala kotak anu berbunyi "leyur" ngahasilkeun produk cai anu teu aya endapanana dibentuk, sedengkeun markél "rada leyur" sareng "henteu leyur" hartosna aya endapan anu bakal kabentuk (biasana, ieu padet), tapi, " sanyawa rada leyur "sapertos kalsium sulfat panginten meryogikeun panas pikeun naén endapanana. Kotak anu ditandaan "sanés" tiasa hartosna seueur kaayaan anu béda pikeun hasil. Kanggo inpormasi langkung lengkep ihwal kaleyuran pasti tina sanyawa,

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(