reklameu

Réaksi Kimia Mibanda H2SO4 (asam sulfat) Salaku Zat Réaktan

Persamaan kimia saimbang jeung réaktan ngandung H2SO4

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Top 10 réaksi kimia (persamaan saimbang) nu mibanda H2SO4 salaku zat réaktan, rengking dumasar volume pilarian

Di handap ieu sadaya persamaan anu paling ditéang ku pangguna sistem kami. Sadaya persamaan parantos saimbang, mangga klik masing-masing pikeun ningali detil salajengna.

H2SO4 + Na2SO3 → H2O + Na2SO4 + SO2 10 FeO + 18H2SO4 + 2 KMnO4 → 5Fe2(KITU4)3 + 18H2O + 2 MnSO4 + K2SO4 2 Al + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2 H2SO4 + Zn → H2 + ZnSO4 Cu + 2H2SO4 → 2 jam2O + SO2 + CuSO4 8H2SO4 + 2 KMnO4 + 10NaBr → 5Br2 + 8H2O + 2 MnSO4 + 5Na2SO4 + K2SO4 BaCl2 + H2SO4 → 2 HCl + BaSO4 Ca (OH)2 + H2SO4 → 2 jam2O + Kasus4 Ca3(PO4)2 + 3H2SO4 → 3 CaSO4 + 2H3PO4 H2SO4 + O2 + CrSO4 → 2 jam2O + 2Cr2(KITU4)3

Top 10 réaksi kombinasi kimia saimbang nu mibanda H2SO4 salaku zat réaktan

H2SO4 + 2NH3 → (NH4)2SO4

Kami mendakan sahenteuna 1 réaksi kimia saimbang anu ngagaduhan H2SO4 (asam sulfat) salaku zat réaktan.



Top 10 réaksi dékomposisi kimia saimbang nu mibanda H2SO4 salaku zat réaktan

Kami henteu mendakan persamaan kimia anu dikategorikeun salaku réaksi dékomposisi sareng ogé gaduh H2SO4 (asam sulfat) salaku zat réaktan.



Top 10 kimia saimbang réaksi Oksidasi-réduksi nu boga H2SO4 salaku zat réaktan

10 FeO + 18H2SO4 + 2 KMnO4 → 5Fe2(KITU4)3 + 18H2O + 2 MnSO4 + K2SO4 2 Al + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2 H2SO4 + Zn → H2 + ZnSO4 Cu + 2H2SO4 → 2 jam2O + SO2 + CuSO4 8H2SO4 + 2 KMnO4 + 10NaBr → 5Br2 + 8H2O + 2 MnSO4 + 5Na2SO4 + K2SO4 H2SO4 + 2 NaOH → 2H2O + Na2SO4 H2SO4 + KClO4 → HClO4 + KHSO4 H2SO4 + 2KCl → 2HCl + K2SO4 2 Al + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2 CuO + H2SO4 → H2O + CuSO4

Kami mendakan sahenteuna 11 réaksi kimia saimbang anu ngagaduhan H2SO4 (asam sulfat) salaku zat réaktan.



Top 10 kimia saimbang réaksi tunggal-panggantian nu mibanda H2SO4 salaku zat réaktan

2 Al + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2 H2SO4 + Zn → H2 + ZnSO4 H2SO4 + Mg → H2 + MgSO4 H2SO4 + Beam2 → H2O2 + BaSO4

Kami mendakan sahenteuna 4 réaksi kimia saimbang anu ngagaduhan H2SO4 (asam sulfat) salaku zat réaktan.



Top 10 kimia saimbang réaksi ganda-panggantian nu mibanda H2SO4 salaku zat réaktan

H2SO4 + Na2SO3 → H2O + Na2SO4 + SO2 BaCl2 + H2SO4 → 2 HCl + BaSO4 Ca (OH)2 + H2SO4 → 2 jam2O + Kasus4 Ca3(PO4)2 + 3H2SO4 → 3 CaSO4 + 2H3PO4 H2SO4 + 2 NaOH → 2H2O + Na2SO4 Al2O3 + 3H2SO4 → Al2(KITU4)3 + 3H2O Ba (NO3)2 + H2SO4 → 2HNO3 + BaSO4 Fe2O3 + 3H2SO4 → Fe2(KITU4)3 + 3H2O H2SO4 + Na2CO3 → H2O + Na2SO4 + CO2 H2SO4 + Zn → 2H2O + SO2 + ZnSO4

Kami mendakan sahenteuna 11 réaksi kimia saimbang anu ngagaduhan H2SO4 (asam sulfat) salaku zat réaktan.

reklameu

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(