kabijakan privasi

Kami hormat privasi anjeun

Kawijakan Privasi pikeun Balancer Persamaan Kimia

Di Balancer Persamaan Kimia, tiasa diaksés tina chemicalequationbalance.com, salah sahiji prioritas utama urang nyaéta privasi anu datang urang. Dokumén Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng direkam ku Chemical Equation Balancer sareng kumaha cara kami nganggona.

Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi butuh inpormasi anu langkung lengkep ihwal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami, ulah ragu ngahubungan kami.

log Payil

Balancer Persamaan Kimia nuturkeun prosedur standar ngagunakeun file log. File-file ieu asup pengunjung nalika aranjeunna nganjang kana halaman wéb. Sadaya perusahaan hosting ngalakukeun ieu sareng bagian tina analytics jasa hosting. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal sareng waktos, halaman ngarujuk / kaluar, sareng kamungkinan jumlah klik. Ieu henteu dikaitkeun kana inpormasi naon waé anu sacara pribadi dikenalkeun. Tujuan inpormasi pikeun nganalisis tren, ngatur situs, ngalacak gerakan pangguna dina halaman wéb, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi.

Google DoubleClick DART cookie

Google mangrupakeun salah sahiji ngajual pihak-katilu dina situs urang. Ogé migunakeun cookies, katelah cookies DART, ngawula Iklan mun datang loka kami dumasar kana datangna maranéhna pikeun www.website.com na situs séjén di internet. Sanajan kitu, datang bisa milih nampik pamakéan cookies DART ku ngadatangan ad Google jeung jaringan eusi Sarat jeung Kaayaan Pamakéan di URL di handap - https://policies.google.com/technologies/ads

Kawijakan privasi

Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu pikeun milari Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun masing-masing mitra pariwara tina Chemical Equation Balancer. Kawijakan Privasi kami didamel nganggo bantosan Generator Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Free jeung Generator Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online.

Server iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons anu dianggo dina iklanna masing-masing sareng tautan anu muncul dina Chemical Equation Balancer, anu dikirim langsung ka browser pangguna. Aranjeunna sacara otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu kajantenan. Téknologi ieu digunakeun pikeun ngukur épéktipitas kampanye iklanna sareng / atanapi pikeun ngahususkeun eusi iklan anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun sumping.

Catet yén Balancer Persamaan Kimia teu ngagaduhan aksés atanapi kontrol kana cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Partéi Katilu Kawijakan Privasi

Kawijakan Privasi Palimbang Sarua Bahan Kimia henteu dilarapkeun ka pangiklan atanapi halaman wéb anu sanés. Janten, urang mamatahan anjeun konsultasi ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi langkung lengkep. Éta tiasa kalebet prakték sareng pitunjukna ngeunaan kumaha milih kaluar tina pilihan anu tangtu. Anjeun tiasa mendakan daptar lengkep Kawijakan Privasi ieu sareng tautan na didieu: Tautan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Anjeun tiasa milih nganonaktipkeun cookies ngalangkungan pilihan panyungsi browser anjeun. Pikeun terang inpormasi anu langkung rinci ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb khusus, éta tiasa dipendakan di situs wéb panyungsi. Naon Naon Cookies?

Inpormasi Barudak

bagian sejen tina prioritas urang geus nambahkeun perlindungan pikeun barudak bari maké internet. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung dina, sarta / atawa ngawas sarta pituduh aktivitas online maranéhanana.

Balancer Persamaan Kimia henteu sacara sadar ngumpulkeun Inpormasi Idéntitas Pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun. Upami anjeun mikir yén anak anjeun nyayogikeun inpormasi sapertos kieu dina halaman wéb kami, kami pisan ngadorong anjeun ngahubungi kami langsung sareng kami bakal ngalakukeun upaya anu pangsaéna pikeun geuwat cabut inpormasi sapertos kitu tina rékaman kami.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Online Ngan

Kawijakan Privasi ieu ngan ukur pikeun kagiatan online kami sareng sah pikeun anu nganjang ka halaman wéb kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi kumpulkeun dina Balanser Persamaan Kimia. Kawijakan ieu henteu berlaku pikeun inpormasi anu dikumpulkeun sacara offline atanapi ngalangkungan saluran sanés halaman wéb ieu.

idin

Ku migunakeun ramatloka urang, maneh hereby idin ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang jeung satuju kana Sarat jeung Kaayaan na.


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(


>