Hal anu matak ngeunaan kimia

Bahan kimia anu matak, hal anéh anu anjeun henteu terang


Hal anu matak ngeunaan unsur kimia

Fakta Menarik ngeunaan Gallium

Gallium mangrupikeun awalan anu dingaranan hayam jago, anu padamelna mendakan awalan ngeusi posisi anu diprediksi ku kimiawan Mendeev.

Fakta Menarik Ngeunaan Séng

Séng mangrupikeun bahan anu aya dina produk sapertos losion calamine pikeun kulit anu peurih, sampo ketombe pikeun kulit sirah flaky sareng deodorant underarm.

Fakta anu matak ngeunaan logam tambaga

Tambaga mangrupikeun hiji-hijina logam beureum diantara sadaya unsur. Éta dipikanyaho ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé, janten logam munggaran anu ditambang sareng dimanipulasi ku manusa

Tingali sadaya hal anu pikaresepeun ngeunaan Hal anu pikaresepeun ngeunaan unsur kimia
reklameu

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(


>