Zn + FeCl3 = FeCl2 + ZnCl2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

seng + beusi klorida = beusi (ii) klorida + seng klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Zn + FeCl3FeCl2 + ZnCl2
seng klorida beusi beusi (ii) klorida séng klorida
(rắn) (dungdung) (dungdung) (dd)
(saurna) (vang nguu) (saurna) (tắng)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Zn + FeCl3 → FeCl2 + ZnCl2

Kumaha kaayaan réaksi Zn (séng) meta jeung FeCl3 (beusi klorida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun FeCl2 (beusi(ii) klorida) jeung ZnCl2 (séng klorida) ?

Zn ngaréaksikeun sareng FeCl3

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Zn (séng) meta jeung FeCl3 (beusi klorida) sarta ngahasilkeun FeCl2 (beusi (ii) klorida) jeung ZnCl2 (séng klorida)

Fenomena sanggeus Zn (séng) meta jeung FeCl3 (beusi klorida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia Zn + FeCl3 → FeCl2 + ZnCl2

Patarosan nu patali jeung réaktan Zn (séng)

Naon ciri kimia sareng fisik Zn (séng)? Naon réaksi kimia nu mibanda Zn (séng) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan FeCl3 (beusi klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik FeCl3 (beusi klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda FeCl3 (beusi klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk FeCl2 (beusi(ii) klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik FeCl2 (beusi klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda FeCl2 (beusi(ii) klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk ZnCl2 (séng klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik ZnCl2 (beusi klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda ZnCl2 (séng klorida) salaku produk?

Peunteun

Zn + FeCl3 = FeCl2 + ZnCl2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(