reklameu

SiO2 + HF = H2O + SiF4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

silikon dioksida + hidrogén fluorida = cai + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Sumuhun2 + 4HF2H2O + SiF4
silikon dioksida hidrogén fluorida cai
(rắn) (dd) (lỏng) (Khí)
(tắng) (không mah) (không mah)
1 4 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan SiO2 + 4HF → 2H2O + SiF4

Kumaha kaayaan réaksi SiO2 (silikon dioksida) meta jeung HF (hidrogen fluorida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung SiF4 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun SiO2 (silikon dioksida) meta jeung HF (hidrogen fluorida) sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung SiF4 ()

Fenomena sanggeus SiO2 (silikon dioksida) meta jeung HF (hidrogen fluorida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk SiF4, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu HF (hidrogén fluorida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

HF tiasa ngaleyurkeun gampang silikon dioksida. HF dipaké pikeun ngukir hurup atanapi pola dina gelas. Kituna, urang tiasa nganggo éta pikeun ngahias gelas.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi SiO2 + 4HF → 2H2O + SiF4

Patarosan nu patali jeung réaktan SiO2 (silikon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SiO2 (silikon dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda SiO2 (silikon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan HF (hidrogen fluorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HF (hidrogen fluorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HF (hidrogen fluorida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (hidrogen fluorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk SiF4 ()

Naon ciri kimia sareng fisik SiF4 (hidrogén fluorida)? Naon réaksi kimia nu boga SiF4 () salaku produk?

Peunteun

SiO2 + 4HF = 2H2O + SiF4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(