reklameu

P + S = P2S5 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

fosfor + walirang = Fosfor pentasulfida | Suhu: suhu, Kaayaan sanés kaleuwihan Walirang

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2P + 5SP2S5
fosfor walirang Fosfor pentasulfida
(rắn) (rắn) (rắn)
(Trắng hoặc đỏ) (naha chanh)
2 5 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2P + 5S → P2S5

Kumaha kaayaan réaksi P (fosfor) meta jeung S (walirang)?

hawa: suhu Kaayaan sanésna: kaleuwihan Walirang

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun P2S5 (Fosfor pentasulfide)?

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios P ​​(fosfor) ngaréaksikeun sareng S (walirang) sareng ngahasilkeun P2S5 (Fosfor pentasulfida)

Fenomena sanggeus P (fosfor) meta jeung S (walirang)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk P2S5 (Fosfor pentasulfida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu S (walirang), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2P + 5S → P2S5

Patarosan nu patali jeung réaktan P (fosfor)

Naon ciri kimia sareng fisik P (fosfor)? Naon réaksi kimia nu mibanda P (fosfor) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan S (walirang)

Naon ciri kimia sareng fisik S (walirang)? Naon réaksi kimia nu mibanda S (walirang) salaku réaktan?

Patarosan patali produk P2S5 (Fosfor pentasulfide)

Naon ciri kimia sareng fisik P2S5 (walirang)? Naon réaksi kimia anu gaduh P2S5 (Fosfor pentasulfide) salaku produk?

Peunteun

2P + 5S = P2S5 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(