reklameu

O2 + Si = SiO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

oksigén + silikon = silikon dioksida | Suhu: 1200 - 1300

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

O2 + SiSumuhun2
oksigen silikon silikon dioksida
(Khí) (rắn) (rắn)
(không mah) (vang)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan O2 + Si → SiO2

Kumaha kaayaan réaksi O2 (oksigén) meta jeung Si (silikon)?

hawa: 1200 - 1300 ° C

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun SiO2 (silikon dioksida)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun O2 (oksigén) meta jeung Si (silikon) jeung ngahasilkeun SiO2 (silikon dioksida)

Fenomena sanggeus O2 (oksigén) meta jeung Si (silikon)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk SiO2 (silikon dioksida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Si (silikon), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Dina suhu luhur, silikon meta sareng oksida pikeun nyiptakeun silikon dioksida

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi O2 + Si → SiO2

Patarosan nu patali jeung réaktan O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (oksigén)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Si (silikon)

Naon ciri kimia sareng fisik Si (silikon)? Naon réaksi kimia nu mibanda Si (silikon) salaku réaktan?

Patarosan patali produk SiO2 (silikon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SiO2 (silikon)? Naon réaksi kimia anu gaduh SiO2 (silikon dioksida) salaku produk?

Peunteun

O2 + Si = SiO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(