reklameu

O2 + CrO = Cr2O3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

oksigén + = kromium (iii) oksida | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

O2 + 4CrO2Cr2O3
oksigen kromium (iii) oksida
(Khí) (rắn) (rắn)
(không mah) (Én) (Tuh)
1 4 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan O2 + 4CrO → 2Cr2O3

Kumaha kaayaan réaksi O2 (oksigén) diréaksikeun jeung CrO () ?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Cr2O3 (kromium(iii) oksida)?

CrO dioksidasi ku oksigén

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun O2 (oksigén) meta jeung CrO () sarta ngahasilkeun Cr2O3 (kromium (iii) oksida)

Fenomena sanggeus O2 (oksigén) meta jeung CrO ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi O2 + 4CrO → 2Cr2O3

Patarosan nu patali jeung réaktan O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (oksigén)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CrO ()

Naon ciri kimia sareng fisik CrO ()? Naon réaksi kimia nu mibanda CrO () salaku réaktan?

Patarosan patali produk Cr2O3 (kromium(iii) oksida)

Naon ciri kimia sareng fisik Cr2O3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Cr2O3 (kromium(iii) oksida) salaku produk?

Peunteun

O2 + 4CrO = 2Cr2O3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(