O2 + C4H6Cl2 = H2O + HCl + CO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

oksigén + 1,4-Dichloro-2-buténa = cai + hidrogén klorida + karbon dioksida | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

5O2 + C4H6Cl22H2O + 2 HCl + 4 CO2
oksigen 1,4-Dichloro-2-buténa cai hidrogén klorida karbon dioksida
(Khí) (lỏng) (dd) (Khí)
(không mah) (không mah) (không mah) (không mah)
5 1 2 2 4 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 5O2 + C4H6Cl2 → 2 jam2O + 2 HCl + 4 CO2

Kumaha kaayaan réaksi O2 (oksigén) diréaksikeun jeung C4H6Cl2 (1,4-Dichloro-2-butena)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung HCl (hidrogen klorida) jeung CO2 (karbon dioksida) ?

C4H6Cl2 ngaréaksikeun sareng O2

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun O2 (oksigén) meta jeung C4H6Cl2 (1,4-Dichloro-2-butene) sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung HCl (hidrogen klorida) jeung CO2 (karbon dioksida)

Fenomena sanggeus O2 (oksigén) meta jeung C4H6Cl2 (1,4-Dichloro-2-butena)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 5O2 + C4H6Cl2 → 2 jam2O + 2 HCl + 4 CO2

Patarosan nu patali jeung réaktan O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (oksigén)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan C4H6Cl2 (1,4-Dichloro-2-butena)

Naon ciri kimia sareng fisik C4H6Cl2 (1,4-Dichloro-2-butena)? Naon réaksi kimia nu mibanda C4H6Cl2 (1,4-Dichloro-2-butena) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (1,4-Dichloro-2-butena)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (1,4-Dichloro-2-butena)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (1,4-Dichloro-2-butena)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku produk?

Peunteun

5O2 + C4H6Cl2 = 2H2O + 2HCl + 4CO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(