reklameu

NaOH + H2ZnO2 = H2O + Na2ZnO2 | Rincian Persamaan Kimia

natrium hidroksida + Séng hidroksida = cai + |

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


2NaOH + H2ZnO22H2O + Na2ZnO2
natrium hidroksida Séng hidroksida; Séng dihydoxide cai
2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Na2ZnO2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihydoxide), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Persamaan sareng H2ZnO2 salaku réaktan

Séng hidroksida; Séng dihydoxide

2NaOH + H2ZnO2 => 2H2O + Na2ZnO2 Tingali sadaya persamaan sareng H2ZnO2 salaku réaktan
reklameu

Persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Séng hidroksida; Séng dihydoxide

Tingali sadaya persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Séng hidroksida; Séng dihydoxide

Tingali sadaya persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(