NaOH + H2ZnO2 = H2O + Na2ZnO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

natrium hidroksida + Séng hidroksida = cai + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 NaOH + H2ZnO22H2O + Na2ZnO2
natrium hidroksida Séng hidroksida; Séng dihydoxide cai
2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2NaOH + H2ZnO2 → 2 jam2O + Na2ZnO2

Kumaha kaayaan réaksi NaOH (natrium hidroksida) meta jeung H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung Na2ZnO2 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun NaOH (natrium hidroksida) meta jeung H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida) sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung Na2ZnO2 ()

Fenomena sanggeus NaOH (natrium hidroksida) diréaksikeun jeung H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Na2ZnO2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihydoxide), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2NaOH + H2ZnO2 → 2 jam2O + Na2ZnO2

Patarosan nu patali jeung réaktan NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (Séng hidroksida; Séng dihidoksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk Na2ZnO2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Na2ZnO2 (Séng hidroksida; Séng dihidoksida)? Naon réaksi kimia nu boga Na2ZnO2 () salaku produk?

Peunteun

2NaOH + H2ZnO2 = 2H2O + Na2ZnO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang

Persamaan sareng H2ZnO2 salaku réaktan

Séng hidroksida; Séng dihydoxide

2 NaOH + H2ZnO2 → 2 jam2O + Na2ZnO2 Tingali sadaya persamaan sareng H2ZnO2 salaku réaktan
reklameu

Persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Séng hidroksida; Séng dihydoxide

Tingali sadaya persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

Séng hidroksida; Séng dihydoxide

Tingali sadaya persamaan sareng H2ZnO2 salaku produk

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(