reklameu

NaNO3 + NaOH + Zn = H2O + NH3 + Na2ZnO2 | Rincian Persamaan Kimia

natrium nitrat + natrium hidroksida + seng = cai + amonia + | Suhu: suhu

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


NaNO3 + 7NaOH + 4Zn2H2O + NH3 + 4Na2ZnO2
natrium nitrat natrium hidroksida seng cai amonia
(rắn) (dung dịch) (rắn) (lỏng) (Khí) (rắn)
(trắng) (trắng xanh) (không mah) (không mah, mùi khai)
1 7 4 2 1 4 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: suhu

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Zn bereaksi sareng NaNO3 dina larutan NaOH

Fenomena

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(