reklameu

NaNO3 + CuSO4 = | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

natrium nitrat + tambaga (ii) sulfat = |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

NaNO3 + CuSO4
natrium nitrat tambaga (ii) sulfat
1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan NaNO3 + CuSO4

Kumaha kaayaan réaksi NaNO3 (natrium nitrat) diréaksikeun jeung CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun NaNO3 (natrium nitrat) meta jeung CuSO4 (tambaga(ii) sulfat) sarta ngahasilkeun.

Fenomena sanggeus NaNO3 (natrium nitrat) diréaksikeun jeung CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CuSO4 (tambaga (ii) sulfat), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia NaNO3 + CuSO4

Patarosan patali réaktan NaNO3 (natrium nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik NaNO3 (natrium nitrat)? Naon réaksi kimia nu boga NaNO3 (natrium nitrat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuSO4 (tambaga(ii) sulfat) salaku réaktan?

Peunteun

NaNO3 + CuSO4 = | Chemical Equation

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(