reklameu

Na2S2O7 = Na2SO4 + SO3 | Rincian Persamaan Kimia

Asam disulfuric uyah disodium = natrium sulfat + | Suhu: 416

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


Na2S2O7Na2SO4 + SO3
Uyah disodium uyah disodium natrium sulfat
(rắn) (lỏng)
(trắng) (không mah)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

hawa: 416 ° C

Kumaha réaksi tiasa kajantenan

Dékomposisi Na2S2O7 dina suhu luhur

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk SO3, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Na2S2O7 (Asam disulfuric uyah disodium), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Persamaan sareng Na2S2O7 salaku réaktan

Uyah disodium uyah disodium

Na2S2O7 => Na2SO4 + SO3 Tingali sadaya persamaan sareng Na2S2O7 salaku réaktan
reklameu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(