reklameu

NO + O2 = NO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

nitrogén monoksida + oksigén = nitrogén dioksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 NO + O22 NO2
nitrogén monoksida oksigen nitrogén dioksida
(Khí) (Khí) (Khí)
(không mah) (không mah) (naon)
2 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2NO + O2 → 2NO2

Kumaha kaayaan réaksi NO (nitrogén monoksida) meta jeung O2 (oksigén)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun NO2 (nitrogén dioksida)?

NO dioksidasi ku oksigén dina hawa

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun NO (nitrogén monoksida) meta jeung O2 (oksigén) sarta ngahasilkeun NO2 (nitrogén dioksida)

Fenomena sanggeus NO (nitrogén monoksida) meta jeung O2 (oksigén)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2NO + O2 → 2NO2

Patarosan patali réaktan NO (nitrogén monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO (nitrogén monoksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda NO (nitrogén monoksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (oksigén)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku réaktan?

Patarosan patali produk NO2 (nitrogén dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO2 (oksigén)? Naon réaksi kimia anu gaduh NO2 (nitrogén dioksida) salaku produk?

Peunteun

2NO + O2 = 2NO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(