reklameu

NH3 + (CH3CO)2O = CH3COOH + CH3CONH2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

amonia + Oksida asétat = asam étanoat + étanida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

NH3 + (CH3CO)2OCH3COOH + CH3CONH2
amonia Oksida asétat; Asétil oksida; Anhidrida asétat; Asidat asétat anhidrida; Asam Bisacetic anhidrida; Diacetic anhidrida; Éster asétat asetil éster; Anhidrida Bisacetic; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dione asam étanoat étanamida
(Khí) (rắn) (lỏng) (rắn)
(không mah, m khi khai.) (không mah)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan NH3 + (CH3CO)2O → CH3COOH + CH3CONH2

Naon kaayaan réaksi NH3 (amoniak) diréaksikeun jeung (CH3CO) 2O (oksida asétat; Acetyl oxide; anhidrida asétat; anhidrida asam asétat; anhidrida asam bisacetic; anhidrida diacetik; asam asétat acetyl éster; anhidrida bisasetat; asetilasetat; 3-Oksapétana; 2,4-dione) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun CH3COOH (asam étanoat) jeung CH3CONH2 (étanamida)?

NH3 ngaréaksikeun sareng (CH3CO) 2O

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun NH3 (amoniak) meta jeung (CH3CO) 2O (Asétat oksida; Acetyl oxide; Acetic anhydride; Acetic acid anhydride; Bisacetic acid anhydride; Diacetic anhydride; Acetic acid acetyl éster; Bisacetic anhydride; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dione) sarta ngahasilkeun CH3COOH (asam étanoat) jeung CH3CONH2 (étanamida)

Fenomena sanggeus NH3 (amoniak) diréaksikeun jeung (CH3CO) 2O (oksida asétat; Asetil oksida; anhidrida asétat; anhidrida asam asétat; anhidrida asam bisasetat; anhidrida diacetik; Éster asam asétat; anhidrida bisasétik; Asetilasetat; 3-Oksasetat; -dione)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk CH3CONH2 (ethanamide), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu (CH3CO) 2O (Asét oksida asétat; Asétil oksida; Asétat hidrida; Asid asétat hidrida; Asidat asidida hidrétat; Diététik anhidrida; Asét asétat asetil éster; Bisacetic anhidride; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dione), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi NH3 + (CH3CO)2O → CH3COOH + CH3CONH2

Patarosan nu patali jeung réaktan NH3 (amoniak)

Naon ciri kimia sareng fisik NH3 (amoniak)? Naon réaksi kimia nu mibanda NH3 (amoniak) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan (CH3CO)2O (oksida asétat; Acetyl oxide; anhidrida asétat; anhidrida asam asétat; anhidrida asam Bisacetic; anhidrida diacetic; Asam asétat acetyl éster; Bisacetic anhydride; Asetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dio).

Naon ciri kimia jeung fisik (CH3CO) 2O (Asetik oksida; Acetyl oxide; Acetic anhydride; Acetic acid anhydride; Bisacetic acid anhydride; Diacetic anhydride; Acetic acid acetyl éster; Bisacetic anhydride; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4 -dion)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda (CH3CO)2O (Asetik oksida; Acetyl oxide; Acetic anhydride; Acetic acid anhydride; Bisacetic acid anhydride; Diacetic anhydride; Acetic acid acetyl éster; Bisacetic anhydride; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4 dione) salaku réaktan?

Patarosan patali produk CH3COOH (asam étanoat)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3COOH (oksida asétat; oksida asétat; anhidrida asétat; anhidrida asam asétat; anhidrida asam Bisacetic; anhidrida diacetik; asam aséttil éster; anhidrida Bisacetic; asetilasetat; 3-Oxapentane-2,4-dio). ? Naon réaksi kimia nu mibanda CH3COOH (asam étanoat) salaku produk?

Patarosan patali produk CH3CONH2 (étanamida)

Naon ciri kimia sareng fisik CH3CONH2 (oksida asétat; Acetyl oxide; anhidrida asétat; anhidrida asam asétat; anhidrida asam Bisacetic; anhidrida diacetik; asam aséttil éster; anhidrida Bisacetic; Asetilasetat; 3-Oxapentane-2,4-dioxene). ? Naon réaksi kimia anu gaduh CH3CONH2 (étanamida) salaku produk?

Peunteun

NH3 + (CH3CO)2O = CH3COOH + CH3CONH2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang

Persamaan sareng (CH3CO) 2O salaku réaktan

Oksida asétat; Asétil oksida; Anhidrida asétat; Asidat asétat anhidrida; Asam Bisacetic anhidrida; Diacetic anhidrida; Éster asétat asetil éster; Anhidrida Bisacetic; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dione

C2H5OH + (CH3CO)2O → CH3COOH + CH3COOC2H5 C6H5OH + (CH3CO)2O → CH3COOH + CH3COOC6H5 3n (CH3CO)2O + [C6H7O2(OH)3]n → 3nCH3COOH + [C6H7O2(OCOK3)3]n Tingali sadaya persamaan sareng (CH3CO) 2O salaku réaktan
reklameu

Persamaan sareng (CH3CO) 2O salaku produk

Oksida asétat; Asétil oksida; Anhidrida asétat; Asidat asétat anhidrida; Asam Bisacetic anhidrida; Diacetic anhidrida; Éster asétat asetil éster; Anhidrida Bisacetic; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dione

2CH3Cho + O2 → H2O + (CH3CO)2O CO + CH3Cooch3 → H2O + (CH3CO)2O 2CH3COOH → H2O + (CH3CO)2O Tingali sadaya persamaan sareng (CH3CO) 2O salaku produk

Persamaan sareng (CH3CO) 2O salaku produk

Oksida asétat; Asétil oksida; Anhidrida asétat; Asidat asétat anhidrida; Asam Bisacetic anhidrida; Diacetic anhidrida; Éster asétat asetil éster; Anhidrida Bisacetic; Acetylacetate; 3-Oxapentane-2,4-dione

2CH3Cho + O2 → H2O + (CH3CO)2O 2CH3COOH → H2O + (CH3CO)2O CO + CH3Cooch3 → H2O + (CH3CO)2O Tingali sadaya persamaan sareng (CH3CO) 2O salaku produk

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(