reklameu

KOH + CuCl2 = Cu (OH) 2 + KCl | Rincian Persamaan Kimia

kalium hidroksida + tambaga (ii) klorida = tambaga (ii) hidroksida + kalium klorida |

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


2KOH + CuCl2Cu (OH)2 + 2KCl
kalium hidroksida tambaga (ii) klorida tambaga (ii) hidroksida kalium klorida
2 1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Fenomena

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(