reklameu

KOH + CO2 = H2O + K2CO3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

kalium hidroksida + karbon dioksida = cai + kalium karbonat |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 KOH + CO2H2O + K2CO3
kalium hidroksida karbon dioksida cai kalium karbonat
(dungdung) (Khí) (lỏng) (rắn)
(không mah) (không mah)
2 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2KOH + CO2 → H2O + K2CO3

Kumaha kaayaan réaksi KOH (kalium hidroksida) meta jeung CO2 (karbon dioksida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung K2CO3 (kalium karbonat) ?

Aliran gas CO2 lead ngaliwatan leyuran KOH

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun KOH (kalium hidroksida) meta jeung CO2 (karbon dioksida) jeung ngahasilkeun H2O (cai) jeung K2CO3 (kalium karbonat).

Fenomena sanggeus KOH (kalium hidroksida) meta jeung CO2 (karbon dioksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk K2CO3 (kalium karbonat), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CO2 (karbon dioksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2KOH + CO2 → H2O + K2CO3

Patarosan nu patali jeung réaktan KOH (kalium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik KOH (kalium hidroksida)? Réaksi kimia naon waé anu gaduh KOH (kalium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk K2CO3 (kalium karbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik K2CO3 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh K2CO3 (kalium karbonat) salaku produk?

Peunteun

2KOH + CO2 = H2O + K2CO3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(