reklameu

KClO3 + P = KCl + P2O5 | Rincian Persamaan Kimia

kalium klorat + fosfor = kalium klorida + fosfor pentoxide |

Ang tìm kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Hasil Persamaan # 1


5KClO3 + 6P5KCl + 3P2O5
kalium klorat fosfor kalium klorida fosfor pentoxide
(rắn) (rắn) (lỏng) (rắn)
(trắng) (đỏ) (không mah) (trắng)
5 6 5 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



reklameu

Kaayaan

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Fenomena

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk P2O5 (fosfor pentoxide), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu P (fosfor), ngaleungit

Pilarian Canggih ku bantosan Google Search Engine

Kami parantos damel sareng Google pikeun ngembangkeun pamilarian anu maju kalayan hasil anu disaring kalayan topik kimia hungkul

Pencét di dieu pikeun milari inpormasi langkung lengkep ihwal persamaan ieu

Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(