Hg + S = HgS | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

raksa + walirang = raksa (ii) sulfida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Hg + SHgS
raksa walirang raksa (ii) sulfida
(lỏng) (rắn) (kt)
(san bhc) (naha chanh) (Én)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Hg + S → HgS

Kumaha kaayaan réaksi Hg (merkuri) diréaksikeun jeung S (walirang) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun HgS (merkuri(ii) sulfida)?

Hg ngaréaksikeun sareng S

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun Hg (merkuri) meta jeung S (walirang) sarta ngahasilkeun HgS (merkuri(ii) sulfida).

Fenomena sanggeus Hg (merkuri) meta jeung S (walirang)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia Hg + S → HgS

Patarosan nu patali jeung réaktan Hg (merkuri)

Naon ciri kimia sareng fisik Hg (merkuri)? Naon réaksi kimia nu mibanda Hg (merkuri) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan S (walirang)

Naon ciri kimia sareng fisik S (walirang)? Naon réaksi kimia nu mibanda S (walirang) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk HgS (merkuri(ii) sulfida)

Naon ciri kimia sareng fisik HgS (walirang)? Naon réaksi kimia nu mibanda HgS (merkuri(ii) sulfida) salaku produk?

Peunteun

Hg + S = HgS | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(