Hg(OH)2 = H2O + HgO | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

= cai + | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

Hg (OH)2H2O + HgO
cai
(dd) (lỏng) (rắn)
(không mah) (Vàng hoặc đỏ)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan Hg(OH)2 → H2O + HgO

Kumaha kaayaan réaksi Hg(OH)2() ?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung HgO () ?

Pirolisis Hg (OH) 2

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios Hg(OH)2 () sareng ngahasilkeun H2O (cai) sareng HgO ()

Fenomena sanggeus Hg(OH)2 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk HgO, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Hg (OH) 2, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia Hg(OH)2 → H2O + HgO

Patarosan nu patali jeung réaktan Hg(OH)2 ()

Naon ciri kimia jeung fisik Hg(OH)2()? Naon réaksi kimia nu mibanda Hg(OH)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk HgO ()

Naon ciri kimia sareng fisik HgO ()? Naon réaksi kimia nu boga HgO () salaku produk?

Peunteun

Hg(OH)2 = H2O + HgO | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(