reklameu

HNO3 + KI = H2O + I2 + KNO3 + NO | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam nitrat + kalium iodida = cai + iodin + kalium nitrat + nitrogén monoksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

8HNO3 + 6 KI4H2O + 3I2 + 6KEUN3 + 2 NO
asam nitrat iodida kalium cai yodium kalium nitrat nitrogén monoksida
(dungdung) (rắn) (lỏng) (rắn) (rắn) (Khí)
(không mah) (tắng) (không mah) (ten tím) (tắng) (không mah)
8 6 4 3 6 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 8HNO3 + 6KI → 4H2O + 3I2 + 6KEUN3 + 2 NO

Kumaha kaayaan réaksi HNO3 (asam nitrat) diréaksikeun jeung KI (kalium iodida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung I2 (iodin) jeung KNO3 (kalium nitrat) jeung NO (nitrogén monoksida) ?

HNO3 ngaréaksikeun sareng KI

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HNO3 (asam nitrat) meta jeung KI (kalium iodida) jeung ngahasilkeun H2O (cai) jeung I2 (iodin) jeung KNO3 (kalium nitrat) jeung NO (nitrogén monoksida).

Fenomena saatos HNO3 (asam nitrat) diréaksikeun sareng KI (kalium iodida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 8HNO3 + 6KI → 4H2O + 3I2 + 6KEUN3 + 2 NO

Patarosan nu patali jeung réaktan HNO3 (asam nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik HNO3 (asam nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda HNO3 (asam nitrat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan KI (kalium iodida)

Naon ciri kimia sareng fisik KI (kalium iodida)? Naon réaksi kimia nu mibanda KI (kalium iodida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (kalium iodida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk I2 (iodin)

Naon ciri kimia sareng fisik I2 (kalium iodida)? Naon réaksi kimia nu boga I2 (iodin) salaku produk?

Patarosan patali produk KNO3 (kalium nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik KNO3 (kalium iodida)? Naon réaksi kimia anu gaduh KNO3 (kalium nitrat) salaku produk?

Patarosan patali produk NO (nitrogén monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO (kalium iodida)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda NO (nitrogén monoksida) salaku produk?

Peunteun

8HNO3 + 6KI = 4H2O + 3I2 + 6KNO3 + 2NO | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(