reklameu

HNO3 + HBr = Br2 + H2O + NO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam nitrat + asam hidrbromik = bromin + cai + nitrogén dioksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

HNO3 + HBrBr2 + H2O + NO2
asam nitrat asam hidrbromat bromin cai nitrogén dioksida
(dungdung) (d đậm đặc) (lỏng) (lỏng) (Khí)
(không mah) (naon) (không mah) (nu)
1 1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan HNO3 + HBr → Br2 + H2O + NO2

Kumaha kaayaan réaksi HNO3 (asam nitrat) diréaksikeun jeung HBr (asam hidrobromat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Br2 (bromin) jeung H2O (cai) jeung NO2 (nitrogén dioksida) ?

HNO3 ngaréaksikeun sareng HBr

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HNO3 (asam nitrat) meta jeung HBr (asam hidrobromat) sarta ngahasilkeun Br2 (bromin) jeung H2O (cai) jeung NO2 (nitrogén dioksida).

Fenomena sanggeus HNO3 (asam nitrat) diréaksikeun jeung HBr (asam hidrobromat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia HNO3 + HBr → Br2 + H2O + NO2

Patarosan nu patali jeung réaktan HNO3 (asam nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik HNO3 (asam nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda HNO3 (asam nitrat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan HBr (asam hidrobromat)

Naon ciri kimia sareng fisik HBr (asam hidrobromat)? Naon réaksi kimia nu mibanda HBr (asam hidrobromat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Br2 (bromin)

Naon ciri kimia sareng fisik Br2 (asam hidrobromat)? Naon réaksi kimia nu boga Br2 (bromin) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (asam hidrobromat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk NO2 (nitrogén dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO2 (asam hidrobromat)? Naon réaksi kimia anu gaduh NO2 (nitrogén dioksida) salaku produk?

Peunteun

HNO3 + HBr = Br2 + H2O + NO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(