reklameu

HNO3 + C6H5CH3 = H2O + C6H2CH3(NO2)3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam nitrat + = cai + TNT | Kaayaan H2SO4

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

3HNO3 + C6H5CH33H2O + C6H2CH3(NO2)3
asam nitrat cai TNT; Tolit; Trilit; Trotil; Trinitrotoluene; 2,4,6-Trinitrotoluene; Tritol; alfa-TNT; NCI-C-56155; Tolite; 1-Methyl-2,4,6-trinitrobenzene; 2-Methyl-1,3,5-trinitrobenzene; 1,3,5-Trinitro-2-methylbenzene
(lỏng) (lỏng) (lỏng) (rắn)
3 1 3 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 3HNO3 + C6H5CH3 → 3 jam2O + C6H2CH3(NO2)3

Kumaha kaayaan réaksi HNO3 (asam nitrat) diréaksikeun jeung C6H5CH3 () ?

Pangleyur: H2SO4

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung C6H2CH3(NO2)3 (TNT; Tolit; Trilit; Trotyl; Trinitrotoluene; 2,4,6-Trinitrotoluene; Tritol; alpha-TNT; NCI-C-56155; Tolite; 1 -Metil-2,4,6-trinitrobenzene; 2-Metil-1,3,5-trinitrobenzene; 1,3,5-Trinitro-2-methylbenzene)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HNO3 (asam nitrat) meta jeung C6H5CH3 () sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung C6H2CH3 (NO2) 3 (TNT; Tolit; Trilit; Trotyl; Trinitrotoluene; 2,4,6-Trinitrotoluene; Tritol; alfa-TNT; NCI-C-56155; Tolit; 1-Metil-2,4,6-trinitrobenzene; 2-Metil-1,3,5-trinitrobenzene; 1,3,5-Trinitro-2-methylbenzene)

Fenomena sanggeus HNO3 (asam nitrat) meta jeung C6H5CH3 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C6H2CH3(NO2)3 (TNT; Tolit; Trilit; Trotyl; Trinitrotoluene; 2,4,6-Trinitrotoluene; Tritol; alpha-TNT; NCI-C-56155; Tolite; 1-Methyl-2,4,6-trinitrobenzene; 2-Methyl-1,3,5 , 1,3,5-trinitrobenzene; 2-Trinitro-XNUMX-methylbenzene), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu C6H5CH3, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 3HNO3 + C6H5CH3 → 3 jam2O + C6H2CH3(NO2)3

Patarosan nu patali jeung réaktan HNO3 (asam nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik HNO3 (asam nitrat)? Naon réaksi kimia nu mibanda HNO3 (asam nitrat) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan C6H5CH3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik C6H5CH3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda C6H5CH3 () salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk C6H2CH3(NO2)3 (TNT; Tolit; Trilit; Trotyl; Trinitrotoluene; 2,4,6-Trinitrotoluene; Tritol; alpha-TNT; NCI-C-56155; Tolite; 1-Metil-2,4,6, 2-trinitrobenzene; 1,3,5-Metil-1,3,5-trinitrobenzene; 2-Trinitro-XNUMX-methylbenzene)

Naon ciri kimia sareng fisik C6H2CH3(NO2)3 ()? Réaksi kimia naon anu gaduh C6H2CH3(NO2)3 (TNT; Tolit; Trilit; Trotyl; Trinitrotoluene; 2,4,6-Trinitrotoluene; Tritol; alpha-TNT; NCI-C-56155; Tolite; 1-Metil-2,4,6 ,2-trinitrobenzene; 1,3,5-Metil-1,3,5-trinitrobenzene; 2-Trinitro-XNUMX-methylbenzene) salaku produk?

Peunteun

3HNO3 + C6H5CH3 = 3H2O + C6H2CH3(NO2)3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(