reklameu

HI = H2 + I2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam hidrokodik = hidrogén + yodium | Suhu: 302

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 HIJIH2 + I2
asam hidrokodik hidrogén yodium
(Khí) (Khí) (Khí)
(không mah) (ten tím)
2 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2HI → H2 + I2

Kumaha kaayaan réaksi HI (asam hidroiodik)?

hawa: 302 ° C

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung I2 (iodin)?

Dina kalimah lengkep, anjeun ogé tiasa nyarios HI (asam hidroiodik) sareng ngahasilkeun H2 (hidrogen) sareng I2 (iodin)

Fenomena sanggeus HI (hydroiodic acid)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2HI → H2 + I2

Patarosan nu patali jeung réaktan HI (asam hydroiodic)

Naon ciri kimia sareng fisik HI (asam hidroiodik)? Naon réaksi kimia nu mibanda HI (asam hidroiodik) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (asam hidroiodik)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk I2 (iodin)

Naon ciri kimia sareng fisik I2 (asam hidroiodik)? Naon réaksi kimia nu boga I2 (iodin) salaku produk?

Peunteun

2HI = H2 + I2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(