HCl + NaHS = H2S + NaCl | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

hidrogén klorida + Natrium hidrogén sulfida = hidrogén sulfida + natrium klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

HCI + NaHSH2S + NaCl
hidrogén klorida Natrium hidrogén sulfida; Sodium hidrosulfida hidrogén sulfida natrium klorida
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan HCl + NaHS → H2S + NaCl

Kumaha kaayaan réaksi HCl (hidrogen klorida) diréaksikeun sareng NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2S (hidrogen sulfida) jeung NaCl (natrium klorida)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HCl (hidrogén klorida) meta jeung NaHS (Natrium hidrogén sulfida; Natrium hidrosulfida) sarta ngahasilkeun H2S (hidrogen sulfida) jeung NaCl (natrium klorida)

Fenomena sanggeus HCl (hidrogén klorida) diréaksikeun jeung NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi HCl + NaHS → H2S + NaCl

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaHS (Natrium hidrogén sulfida; Natrium hidrosulfida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)? Réaksi kimia naon waé anu gaduh NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2S (hidrogen sulfida)

Naon ciri kimia sareng fisik H2S (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)? Naon réaksi kimia anu gaduh H2S (hidrogen sulfida) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku produk?

Peunteun

HCl + NaHS = H2S + NaCl | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(