HCl + Na2ZnO2 = NaCl + Zn(OH)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

hidrogén klorida + = natrium klorida + | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2 HCl + Na2ZnO22 NaCl + Zn (OH)2
hidrogén klorida natrium klorida
2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2HCl + Na2ZnO2 → 2 NaCl + Zn (OH)2

Kumaha kaayaan réaksi HCl (hidrogen klorida) diréaksikeun jeung Na2ZnO2 () ?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun NaCl (natrium klorida) jeung Zn(OH)2 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HCl (hidrogén klorida) meta jeung Na2ZnO2 () sarta ngahasilkeun NaCl (natrium klorida) jeung Zn(OH)2 ()

Fenomena sanggeus HCl (hidrogén klorida) meta jeung Na2ZnO2 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2HCl + Na2ZnO2 → 2 NaCl + Zn (OH)2

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Na2ZnO2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Na2ZnO2 ()? Naon réaksi kimia nu boga Na2ZnO2 () salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl ()? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku produk?

Patarosan patali produk Zn(OH)2 ()

Naon ciri kimia jeung fisik Zn(OH)2()? Naon réaksi kimia nu mibanda Zn(OH)2 () salaku produk?

Peunteun

2HCl + Na2ZnO2 = 2NaCl + Zn(OH)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(