HCl + CaSO3 = H2O + SO2 + CaCl2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

hidrogén klorida + = cai + sulfur dioksida + kalsium klorida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

HCI + Kasus3H2O + SO2 + CaCl2
hidrogén klorida cai walirang dioksida kalsium klorida
1 1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan HCl + Kasus3 → H2O + SO2 + CaCl2

Kumaha kaayaan réaksi HCl (hidrogén klorida) meta jeung CaSO3 ()?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung SO2 (walirang dioksida) jeung CaCl2 (kalsium klorida) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HCl (hidrogén klorida) meta jeung CaSO3 () sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung SO2 (walirang dioksida) jeung CaCl2 (kalsium klorida)

Fenomena sanggeus HCl (hidrogén klorida) meta jeung CaSO3 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi HCl + Kasus3 → H2O + SO2 + CaCl2

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CaSO3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik CaSO3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda CaSO3 () salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk SO2 (sulfur dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SO2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda SO2 (walirang dioksida) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk CaCl2 (kalsium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik CaCl2 ()? Naon réaksi kimia nu boga CaCl2 (kalsium klorida) salaku produk?

Peunteun

HCl + CaSO3 = H2O + SO2 + CaCl2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(