HCl + CO2 = O2 + C2H3Cl3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

hidrogén klorida + karbon dioksida = oksigén + béta-Trichloroethane |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

3 HCl + 2 CO22O2 + C2H3Cl3
hidrogén klorida karbon dioksida oksigen béta-Trichloroethane; Vinil triklorida; 1,1,2-Trichloroethane; Étana triklorida; béta-T; Jumlah runtah RCRA U-227; NCI-C-04579; R-140; 1,2,2-Trichloroethane
3 2 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 3HCl + 2 CO2 → 2O2 + C2H3Cl3

Kumaha kaayaan réaksi HCl (hidrogen klorida) meta jeung CO2 (karbon dioksida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun O2 (oksigén) jeung C2H3Cl3 (béta-Trichloroethane; Vinyl trichloride; 1,1,2-Trichloroethane; Étana trichloride; béta-T; RCRA waste number U-227; NCI-C-04579; R- 140; 1,2,2-Trikloroetana) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun HCl (hidrogen klorida) meta jeung CO2 (karbon dioksida) sarta ngahasilkeun O2 (oksigén) jeung C2H3Cl3 (béta-Trichloroethane; Vinyl trichloride; 1,1,2-Trichloroethane; Étana trichloride; béta- T; Jumlah runtah RCRA U-227; NCI-C-04579; R-140; 1,2,2-Trichloroethane)

Fenomena sanggeus HCl (hidrogen klorida) meta jeung CO2 (karbon dioksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk C2H3Cl3 (béta-Trichloroethane; Vinyl trichloride; 1,1,2-Trichloroethane; Ethane trichloride; béta-T; angka runtah RCRA U-227; NCI-C-04579; R-140; 1,2,2-Trichloroethane), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CO2 (karbon dioksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 3HCl + 2 CO2 → 2O2 + C2H3Cl3

Patarosan nu patali jeung réaktan HCl (hidrogen klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik HCl (hidrogen klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HCl (hidrogen klorida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk O2 (oksigén)

Naon ciri kimia sareng fisik O2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda O2 (oksigén) salaku produk?

Patarosan patali produk C2H3Cl3 (béta-Trichloroethane; Vinyl trichloride; 1,1,2-Trichloroethane; Étana trichloride; béta-T; RCRA waste number U-227; NCI-C-04579; R-140; 1,2,2 - Trikloroetana)

Naon ciri kimia sareng fisik C2H3Cl3 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda C2H3Cl3 (beta-Trichloroethane; Vinyl trichloride; 1,1,2-Trichloroethane; Etana trichloride; beta-T; RCRA waste number U-227; NCI-C-04579; R-140; 1,2,2, XNUMX-Trichloroethane) salaku produk?

Peunteun

3HCl + 2CO2 = 2O2 + C2H3Cl3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(