reklameu

H2SO4 + P = H2O + SO2 + H3PO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam sulfat + fosfor = cai + sulfur dioksida + Sonac | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

5H2SO4 + 2P2H2O + 5 JEUNG2 + 2H3PO4
asam walirang fosfor cai walirang dioksida Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforat; Hidrogén asam fosforat
(dungdung) (rắn) (lỏng) (Khí) (dungdung)
(không mah) (không mah) (không mah, mắi hắc) (không mah)
5 2 2 5 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 5H2SO4 + 2P → 2H2O + 5 JEUNG2 + 2H3PO4

Kumaha kaayaan réaksi H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung P (fosfor)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung SO2 (walirang dioksida) jeung H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; asam fosfat hidrogén) ?

Fosfor ngaréaksikeun sareng larutan asam sulfat

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2SO4 (asam sulfat) meta jeung P (fosfor) jeung ngahasilkeun H2O (cai) jeung SO2 (walirang dioksida) jeung H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; asam fosfat hidrogén)

Fenomena sanggeus H2SO4 (asam sulfat) meta jeung P (fosfor)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 5H2SO4 + 2P → 2H2O + 5 JEUNG2 + 2H3PO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan P (fosfor)

Naon ciri kimia sareng fisik P (fosfor)? Naon réaksi kimia nu mibanda P (fosfor) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (fosfor)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk SO2 (sulfur dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SO2 (fosfor)? Naon réaksi kimia nu mibanda SO2 (walirang dioksida) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; hidrogén asam fosfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H3PO4 (fosfor)? Naon réaksi kimia anu gaduh H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; hidrogén asam fosfat) salaku produk?

Peunteun

5H2SO4 + 2P = 2H2O + 5SO2 + 2H3PO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(