reklameu

H2SO4 + Na2SO3 = H2O + Na2SO4 + SO2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam sulfat + natrium sulfit = cai + natrium sulfat + sulfur dioksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2SO4 + Na2SO3H2O + Na2SO4 + SO2
asam walirang natrium sulfit cai natrium sulfat walirang dioksida
(lỏng) (lỏng) (lỏng) (lỏng) (Khí)
(không mah) (không mah) (không mah) (không mah) (không mah)
1 1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2SO4 + Na2SO3 → H2O + Na2SO4 + SO2

Kumaha kaayaan réaksi H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung Na2SO3 (natrium sulfit)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung SO2 (walirang dioksida) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2SO4 (asam sulfat) meta jeung Na2SO3 (natrium sulfit) sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung SO2 (walirang dioksida).

Fenomena sanggeus H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung Na2SO3 (natrium sulfit)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk SO2 (walirang dioksida), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Na2SO3 (natrium sulfit), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2SO4 + Na2SO3 → H2O + Na2SO4 + SO2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Na2SO3 (natrium sulfit)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2SO3 (natrium sulfit)? Naon réaksi kimia nu boga Na2SO3 (natrium sulfit) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (natrium sulfit)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk Na2SO4 (natrium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2SO4 (natrium sulfit)? Naon réaksi kimia nu boga Na2SO4 (natrium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk SO2 (sulfur dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik SO2 (natrium sulfit)? Naon réaksi kimia nu mibanda SO2 (walirang dioksida) salaku produk?

Peunteun

H2SO4 + Na2SO3 = H2O + Na2SO4 + SO2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(