reklameu

H2SO4 + KMnO4 + PH3 = H2O + MnSO4 + K2SO4 + H3PO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam sulfat + kalium permanganat + fosfin = cai + + kalium sulfat + Sonac |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

12H2SO4 + 8 KMnO4 + 5PH312H2O + 8 MnSO4 + 4K2SO4 + 5H3PO4
asam walirang kalium permanganat fosfor cai kalium sulfat Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforat; Hidrogén asam fosforat
(dungdung) (rắn) (rắn) (lỏng) (rắn) (rắn) (dungdung)
(không mah) (ieu) (không mah) (tắng) (tắng) (không mah)
12 8 5 12 8 4 5 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 12H2SO4 + 8 KMnO4 + 5PH3 → 12 jam2O + 8 MnSO4 + 4K2SO4 + 5H3PO4

Kumaha kaayaan réaksi H2SO4 (asam sulfat) meta jeung KMnO4 (kalium permanganat) meta jeung PH3 (phosphine)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung MnSO4 () jeung K2SO4 (kalium sulfat) jeung H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; asam fosfat hidrogén) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2SO4 (asam sulfat) meta jeung KMnO4 (kalium permanganat) meta jeung PH3 (phosphine) jeung ngahasilkeun H2O (cai) jeung MnSO4 () jeung K2SO4 (kalium sulfat) jeung H3PO4 (Sonac; asam fosfat. ; asam ortofosfat; asam fosfat hidrogen)

Fenomena sanggeus H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung KMnO4 (kalium permanganat) diréaksikeun jeung PH3 (fosfin)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk H3PO4 (Sonac; Asam fosforik; Asam orthofosforat; Asid fosforik hidrogén), muncul dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu PH3 (fosforin), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 12H2SO4 + 8 KMnO4 + 5PH3 → 12 jam2O + 8 MnSO4 + 4K2SO4 + 5H3PO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan KMnO4 (kalium permanganat)

Naon ciri kimia sareng fisik KMnO4 (kalium permanganat)? Naon réaksi kimia nu mibanda KMnO4 (kalium permanganat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan PH3 (fosfin)

Naon ciri kimia sareng fisik PH3 (fosfin)? Naon réaksi kimia nu mibanda PH3 (fosfin) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (fosfin)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk MnSO4 ()

Naon ciri kimia sareng fisik MnSO4 (fosfin)? Naon réaksi kimia nu mibanda MnSO4 () salaku produk?

Patarosan patali produk K2SO4 (kalium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik K2SO4 (fosfin)? Naon réaksi kimia anu gaduh K2SO4 (kalium sulfat) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; hidrogén asam fosfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H3PO4 (fosfin)? Naon réaksi kimia anu gaduh H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam Orthophosphoric; hidrogén asam fosfat) salaku produk?

Peunteun

12H2SO4 + 8KMnO4 + 5PH3 = 12H2O + 8MnSO4 + 4K2SO4 + 5H3PO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(