reklameu

H2SO4 + KI + NaNO2 = H2O + I2 + Na2SO4 + NO + K2SO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam sulfat + kalium iodida + natrium nitrit = cai + iodin + natrium sulfat + nitrogén monoksida + kalium sulfat | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2H2SO4 + 2 KI + 2NaNO22H2O + I2 + Na2SO4 + NO + K2SO4
asam walirang iodida kalium natrium nitrit cai yodium natrium sulfat nitrogén monoksida kalium sulfat
(dungdung) (rắn) (rắn) (lỏng) (rắn) (rắn) (Khí) (rắn)
(không mah) (tắng) (tắng) (không mah) (ten tím) (tắng) (không mah) (tắng)
2 2 2 2 1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2SO4 + 2 KI + 2NaNO2 → 2 jam2O + I2 + Na2SO4 + NO + K2SO4

Kumaha kaayaan réaksi H2SO4 (asam sulfat) meta jeung KI (kalium iodida) meta jeung NaNO2 (natrium nitrite)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O (cai) jeung I2 (iodin) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung NO (nitrogén monoksida) jeung K2SO4 (kalium sulfat) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2SO4 (asam sulfat) meta jeung KI (kalium iodida) meta jeung NaNO2 (natrium nitrite) jeung ngahasilkeun H2O (cai) jeung I2 (iodin) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung NO (nitrogén monoksida. jeung K2SO4 (kalium sulfat)

Fenomena sanggeus H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung KI (kalium iodida) diréaksikeun jeung NaNO2 (natrium nitrit)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2SO4 + 2 KI + 2NaNO2 → 2 jam2O + I2 + Na2SO4 + NO + K2SO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan KI (kalium iodida)

Naon ciri kimia sareng fisik KI (kalium iodida)? Naon réaksi kimia nu mibanda KI (kalium iodida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaNO2 (natrium nitrite)

Naon ciri kimia sareng fisik NaNO2 (natrium nitrit)? Naon réaksi kimia nu boga NaNO2 (natrium nitrite) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (natrium nitrit)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk I2 (iodin)

Naon ciri kimia sareng fisik I2 (natrium nitrite)? Naon réaksi kimia nu boga I2 (iodin) salaku produk?

Patarosan patali produk Na2SO4 (natrium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2SO4 (natrium nitrite)? Naon réaksi kimia nu boga Na2SO4 (natrium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk NO (nitrogén monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO (natrium nitrit)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda NO (nitrogén monoksida) salaku produk?

Patarosan patali produk K2SO4 (kalium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik K2SO4 (natrium nitrit)? Naon réaksi kimia anu gaduh K2SO4 (kalium sulfat) salaku produk?

Peunteun

2H2SO4 + 2KI + 2NaNO2 = 2H2O + I2 + Na2SO4 + NO + K2SO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang

reklameu

pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(