reklameu

H2SO4 + Ba(AlO2)2 = Al2(SO4)3 + H2O + BaSO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

asam sulfat + = aluminium sulfat + cai + barium sulfat |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

4H2SO4 + Ba (AlO2)2Al2(KITU4)3 + 4H2O + BaSO4
asam walirang aluminium sulfat cai barium sulfat
(dungdung) (rắn) (rắn) (lỏng) (kt)
(không mah) (tắng) (không mah) (tắng)
4 1 1 4 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 4H2SO4 + Ba (AlO2)2 → Al2(KITU4)3 + 4H2O + BaSO4

Kumaha kaayaan réaksi H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) jeung H2O (cai) jeung BaSO4 (barium sulfat) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2SO4 (asam sulfat) meta jeung Ba(AlO2)2 () sarta ngahasilkeun Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) jeung H2O (cai) jeung BaSO4 (barium sulfat).

Fenomena sanggeus H2SO4 (asam sulfat) diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 ()

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 4H2SO4 + Ba (AlO2)2 → Al2(KITU4)3 + 4H2O + BaSO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2SO4 (asam sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik H2SO4 (asam sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2SO4 (asam sulfat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al2(SO4)3 (aluminium sulfat)

Naon ciri kimia jeung fisik Al2(SO4)3()? Naon réaksi kimia nu boga Al2(SO4)3 (aluminium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan patali produk BaSO4 (barium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik BaSO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga BaSO4 (barium sulfat) salaku produk?

Peunteun

4H2SO4 + Ba(AlO2)2 = Al2(SO4)3 + 4H2O + BaSO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(