reklameu

H2O2 + NH4OH + As2S3 = (NH4)2SO4 + H2O + (NH4)3AsO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

hidrogén péroxida + amonium hidroksida + = amonium sulfat + cai + |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

14H2O2 + 12NH4OH + As2S33 (NH4)2SO4 + 20H2O + 2 (NH4)3AsO4
hidrogén péroxida amonium hidroksida amonium sulfat cai
(Lỏng) (Lỏng) (Urang) (lỏng) (lỏng) (lỏng)
14 12 1 3 20 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 14H2O2 + 12NH4OH + As2S3 → 3 (NH4)2SO4 + 20H2O + 2 (NH4)3AsO4

Kumaha kaayaan réaksi H2O2 (hidrogén péroxida) meta jeung NH4OH (amonium hidroksida) meta jeung As2S3 ()?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun (NH4)2SO4 (amonium sulfat) jeung H2O (cai) jeung (NH4)3AsO4 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O2 (hidrogen péroxida) meta jeung NH4OH (amonium hidroksida) meta jeung As2S3 () jeung ngahasilkeun (NH4)2SO4 (amonium sulfat) jeung H2O (cai) jeung (NH4) 3AsO4 ()

Fenomena sanggeus H2O2 (hidrogen péroxida) meta jeung NH4OH (amonium hidroksida) meta jeung As2S3 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk (NH4) 3AsO4, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu As2S3, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 14H2O2 + 12NH4OH + As2S3 → 3 (NH4)2SO4 + 20H2O + 2 (NH4)3AsO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O2 (hidrogen péroxida)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O2 (hidrogen péroxida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O2 (hidrogen péroxida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NH4OH (amonium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NH4OH (amonium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda NH4OH (amonium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan As2S3 ()

Naon ciri kimia sareng fisik As2S3 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda As2S3 () salaku réaktan?

Patarosan patali produk (NH4)2SO4 (amonium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik (NH4)2SO4 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda (NH4)2SO4 (amonium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O ()? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk (NH4)3AsO4 ()

Naon ciri kimia sareng fisik (NH4)3AsO4 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda (NH4)3AsO4 () salaku produk?

Peunteun

14H2O2 + 12NH4OH + As2S3 = 3(NH4)2SO4 + 20H2O + 2(NH4)3AsO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(