H2O + ZnO = Zn(OH)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + séng oksida = |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + ZnOZn (OH)2
cai séng oksida
(lỏng) (rắn) (kanyaah)
(không mah) (tắng) (tắng)
1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + ZnO → Zn(OH)2

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung ZnO (séng oksida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Zn(OH)2 () ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung ZnO (séng oksida) sarta ngahasilkeun Zn(OH)2 ()

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung ZnO (séng oksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk Zn (OH) 2, némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu ZnO (séng oksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + ZnO → Zn(OH)2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan ZnO (séng oksida)

Naon ciri kimia sareng fisik ZnO (séng oksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda ZnO (séng oksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Zn(OH)2 ()

Naon ciri kimia jeung fisik Zn(OH)2 (séng oksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Zn(OH)2 () salaku produk?

Peunteun

H2O + ZnO = Zn(OH)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(