H2O + NaOH + Si = H2 + Na2SiO3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + natrium hidroksida + silikon = hidrogén + natrium silikat |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + 2 NaOH + Si2H2 + Na2Sumuhun3
cai natrium hidroksida silikon hidrogén natrium silikat
(lỏng) (dd) (rắn) (Khí) (rắn)
(không mah) (teu acan) (không mah)
1 2 1 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + 2 NaOH + Si → 2H2 + Na2Sumuhun3

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) meta jeung Si (silikon)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung Na2SiO3 (natrium silikat) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) meta jeung Si (silikon) jeung ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung Na2SiO3 (natrium silikat).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) meta jeung Si (silikon)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Silikon réaksi pisan sareng larutan alkali pikeun ngaleupaskeun gas hidrogén

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + 2 NaOH + Si → 2H2 + Na2Sumuhun3

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Si (silikon)

Naon ciri kimia sareng fisik Si (silikon)? Naon réaksi kimia nu mibanda Si (silikon) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (silikon)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk Na2SiO3 (natrium silikat)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2SiO3 (silikon)? Naon réaksi kimia nu boga Na2SiO3 (natrium silikat) salaku produk?

Peunteun

H2O + 2NaOH + Si = 2H2 + Na2SiO3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(