reklameu

H2O + NaOH + P2O5 = NaH2PO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + natrium hidroksida + fosfor pentoxide = Natrium dihydrogen fosfat |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + 2 NaOH + P2O52NaH2PO4
cai natrium hidroksida fosfor pentoxide Sodium dihydrogen fosfat; Natrium fosfat primér; Asam fosforat dihydrogen natrium uyah; Natrium fosfat monobasa; Sodium fosfat
(lỏng) (dungdung) (rắn) (rắn)
(không mah) (tắng)
1 2 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + 2 NaOH + P2O5 → 2NaH2PO4

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) meta jeung P2O5 (fosfor pentoksida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun NaH2PO4 (Natrium dihidrogén fosfat; Primer natrium fosfat; asam fosfat dihidrogén natrium uyah; Monobasic natrium fosfat; Natrium fosfat) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) meta jeung P2O5 (fosfor pentoksida) jeung ngahasilkeun NaH2PO4 (Natrium dihidrogén fosfat; natrium fosfat primér; asam fosfat dihidrogén natrium uyah; Monobasic natrium fosfat; Natrium. fosfat)

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung NaOH (natrium hidroksida) meta jeung P2O5 (fosfor pentoksida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + 2 NaOH + P2O5 → 2NaH2PO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium hidroksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan P2O5 (fosfor pentaoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik P2O5 (fosfor pentoksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda P2O5 (fosfor pentaoksida) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung produk NaH2PO4 (Natrium dihidrogén fosfat; Natrium fosfat primér; Asam fosfat dihidrogén natrium uyah; Monobasic natrium fosfat; Natrium fosfat)

Naon ciri kimia sareng fisik NaH2PO4 (fosfor pentoksida)? Naon réaksi kimia nu boga NaH2PO4 (Natrium dihidrogén fosfat; natrium fosfat primér; asam fosfat dihidrogén natrium uyah; Monobasic natrium fosfat; Natrium fosfat) salaku produk?

Peunteun

H2O + 2NaOH + P2O5 = 2NaH2PO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(