reklameu

H2O + NaHSO4 + Ba(AlO2)2 = Al(OH)3 + Na2SO4 + BaSO4 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + + = aluminium hidroksida + natrium sulfat + barium sulfat |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2H2O + 2 NaHSO4 + Ba (AlO2)22Al (OH)3 + Na2SO4 + BaSO4
cai aluminium hidroksida natrium sulfat barium sulfat
2 2 1 2 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + 2 NaHSO4 + Ba (AlO2)2 → 2 Al(OH)3 + Na2SO4 + BaSO4

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung NaHSO4 () diréaksikeun jeung Ba(AlO2)2 () ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung BaSO4 (barium sulfat)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung NaHSO4 () meta jeung Ba(AlO2)2 () jeung ngahasilkeun Al(OH)3 (aluminium hidroksida) jeung Na2SO4 (natrium sulfat) jeung BaSO4 (barium sulfat).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung NaHSO4 () meta jeung Ba(AlO2)2 ()

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk BaSO4 (barium sulfat), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Ba (AlO2) 2, ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + 2 NaHSO4 + Ba (AlO2)2 → 2 Al(OH)3 + Na2SO4 + BaSO4

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaHSO4 ()

Naon ciri kimia sareng fisik NaHSO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga NaHSO4 () salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Ba(AlO2)2 ()

Naon ciri kimia sareng fisik Ba(AlO2)2 ()? Naon réaksi kimia nu mibanda Ba(AlO2)2() salaku réaktan?

Patarosan patali produk Al(OH)3 (aluminium hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Al(OH)3()? Naon réaksi kimia nu mibanda Al(OH)3 (aluminium hidroksida) salaku produk?

Patarosan patali produk Na2SO4 (natrium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2SO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga Na2SO4 (natrium sulfat) salaku produk?

Patarosan patali produk BaSO4 (barium sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik BaSO4 ()? Naon réaksi kimia nu boga BaSO4 (barium sulfat) salaku produk?

Peunteun

2H2O + 2NaHSO4 + Ba(AlO2)2 = 2Al(OH)3 + Na2SO4 + BaSO4 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(