H2O + NaCl = Cl2 + H2 + NaOH | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + natrium klorida = klorin + hidrogén + natrium hidroksida | Mémbran Kaayaan éléktrolit séjén

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2H2O + 2 NaClCl2 + H2 + 2 NaOH
cai natrium klorida klorin hidrogén natrium hidroksida
(lỏng) (dd) (Khí) (Khí) (dd)
(không mah) (tắng) (naha lục) (không mah) (không mah)
2 2 1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + 2NaCl → Cl2 + H2 + 2 NaOH

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung NaCl (natrium klorida)?

Kaayaan sanésna: mémbran éléktrolit

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun Cl2 (klorin) jeung H2 (hidrogen) jeung NaOH (natrium hidroksida) ?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung NaCl (natrium klorida) sarta ngahasilkeun Cl2 (klorin) jeung H2 (hidrogen) jeung NaOH (natrium hidroksida).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung NaCl (natrium klorida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Natri hiroxide dihasilkeun ku éléktrolit tina NaCl jenuh. Tangki éléktrolit ngagaduhan diafragma antara katoda sareng anoda. Aranjeunna tiasa ngumpulkeun gas hidrogén dina katoda, klorin dina anoda, sareng NaOH dina bak.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + 2NaCl → Cl2 + H2 + 2 NaOH

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NaCl (natrium klorida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaCl (natrium klorida)? Naon réaksi kimia nu boga NaCl (natrium klorida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk Cl2 (klorin)

Naon ciri kimia sareng fisik Cl2 (natrium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cl2 (klorin) salaku produk?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (natrium klorida)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium klorida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku produk?

Peunteun

2H2O + 2NaCl = Cl2 + H2 + 2NaOH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(