reklameu

H2O + Na2O2 = H2O2 + NaOH | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + natrium péroxida = hidrogén péroxida + natrium hidroksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2H2O + Na2O2H2O2 + 2 NaOH
cai natrium péroxida hidrogén péroxida natrium hidroksida
2 1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + Na2O2 → H2O2 + 2 NaOH

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung Na2O2 (natrium péroxida)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2O2 (hidrogen péroxida) jeung NaOH (natrium hidroksida)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung Na2O2 (natrium péroxida) jeung ngahasilkeun H2O2 (hidrogén péroxida) jeung NaOH (natrium hidroksida).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung Na2O2 (natrium péroxida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk NaOH (natrium hidroksida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu Na2O2 (natrium péroxida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + Na2O2 → H2O2 + 2 NaOH

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan Na2O2 (natrium péroxida)

Naon ciri kimia sareng fisik Na2O2 (natrium péroxida)? Naon réaksi kimia nu boga Na2O2 (natrium péroxida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2O2 (hidrogen péroxida)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O2 (natrium péroxida)? Naon réaksi kimia anu gaduh H2O2 (hidrogen péroxida) salaku produk?

Patarosan patali produk NaOH (natrium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NaOH (natrium péroxida)? Naon réaksi kimia nu boga NaOH (natrium hidroksida) salaku produk?

Peunteun

2H2O + Na2O2 = H2O2 + 2NaOH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(