reklameu

H2O + NO2 = HNO3 + NO | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + nitrogén dioksida = asam nitrat + nitrogén monoksida | Suhu: suhu

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + 3 NO22HNO3 + NO
cai nitrogén dioksida asam nitrat nitrogén monoksida
(lỏng) (Khí) (dd) (Khí)
(không mah) (naon) (không mah) (không mah)
1 3 2 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + 3 NO2 → 2HNO3 + NO

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung NO2 (nitrogén dioksida)?

hawa: suhu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun HNO3 (asam nitrat) jeung NO (nitrogén monoksida) ?

Mindahkeun gas NO2 ngalangkungan cai, maka gas tanpa warna dileupaskeun

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung NO2 (nitrogén dioksida) sarta ngahasilkeun HNO3 (asam nitrat) jeung NO (nitrogén monoksida).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung NO2 (nitrogén dioksida)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + 3 NO2 → 2HNO3 + NO

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan NO2 (nitrogén dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO2 (nitrogén dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda NO2 (nitrogén dioksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk HNO3 (asam nitrat)

Naon ciri kimia sareng fisik HNO3 (nitrogén dioksida)? Naon réaksi kimia nu mibanda HNO3 (asam nitrat) salaku produk?

Patarosan patali produk NO (nitrogén monoksida)

Naon ciri kimia sareng fisik NO (nitrogén dioksida)? Naon réaksi kimiawi nu mibanda NO (nitrogén monoksida) salaku produk?

Peunteun

H2O + 3NO2 = 2HNO3 + NO | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(