reklameu

H2O + NH3 + CuSO4 = (NH4)2SO4 + Cu(OH)2 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + amonia + tambaga (ii) sulfat = amonium sulfat + tambaga (ii) hidroksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

2H2O + 2NH3 + CuSO4(LEUTIK4)2SO4 + Cu (OH)2
cai amonia tambaga (ii) sulfat amonium sulfat tambaga (ii) hidroksida
(lỏng) (Khí) (rắn) (rắn) (dd)
(không mah) (không mah, mùi khai) (aneh lam)
2 2 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 2H2O + 2NH3 + CuSO4 → (NH4)2SO4 + Cu (OH)2

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung NH3 (amonia) diréaksikeun jeung CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun (NH4)2SO4 (amonium sulfat) jeung Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida)?

Mindahkeun CuSO4 ngalangkungan campuran NH3 sareng H2O

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung NH3 (amoniak) meta jeung CuSO4 (tambaga(ii) sulfat) jeung ngahasilkeun (NH4)2SO4 (amonium sulfat) jeung Cu(OH)2 ( tambaga (ii) hidroksida)

Fenomena sanggeus H2O (cai) diréaksikeun jeung NH3 (amonia) diréaksikeun jeung CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 2H2O + 2NH3 + CuSO4 → (NH4)2SO4 + Cu (OH)2

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan NH3 (amoniak)

Naon ciri kimia sareng fisik NH3 (amoniak)? Naon réaksi kimia nu mibanda NH3 (amoniak) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)

Naon ciri kimia sareng fisik CuSO4 (tambaga(ii) sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda CuSO4 (tambaga(ii) sulfat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk (NH4)2SO4 (amonium sulfat)

Naon ciri kimia jeung fisik (NH4)2SO4 (tambaga(ii) sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda (NH4)2SO4 (amonium sulfat) salaku produk?

Patarosan nu patali jeung produk Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida)

Naon ciri kimia jeung fisik Cu(OH)2 (tambaga(ii) sulfat)? Naon réaksi kimia nu mibanda Cu(OH)2 (tambaga(ii) hidroksida) salaku produk?

Peunteun

2H2O + 2NH3 + CuSO4 = (NH4)2SO4 + Cu(OH)2 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(