reklameu

H2O + KH = H2 + KOH | Balanced | Chemical Reaction Details

cai + kalium hidrida = hidrogén + kalium hidroksida |

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + KHH2 + KOH
cai Kalium hidrida; Uyah hidrogén kalium hidrogén kalium hidroksida
(lỏng) (rắn) (Khí) (lỏng)
(không mah) (tắng) (không mah) (không mah)
1 1 1 1 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + KH → H2 + KOH

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung KH (Kalium hidrida; Hidrogen kalium uyah) ?

Teu aya inpormasi kanggo persamaan kimia ieu

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun H2 (hidrogen) jeung KOH (kalium hidroksida) ?

Cho kali hidrua hona tan trong môi trường nước thu được kali hidroxit.

In a full sentence, you can also say H2O (water) reacts with KH (Potassium hydride; Hydrogen potassium salt) and produce H2 (hydrogen) and KOH (potassium hydroxide)

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung KH (Kalium hidrida; Hidrogen kalium uyah)

Pencét pikeun ningali fenomena persamaan

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kali hydrua là một siêu bazơ còn mạnh hơn cả natri hyđrua. Nó c sử dụng để deproton hoá các hợp chất carbonyl nhất định để tạo ra các enolates

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + KH → H2 + KOH

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan KH (Kalium hidrida; Hidrogen kalium uyah)

Naon ciri kimia sareng fisik KH (Kalium hidrida; uyah kalium hidrogén)? Naon réaksi kimia nu mibanda KH (Kalium hidrida; Hidrogen kalium uyah) salaku réaktan?

Patarosan patali produk H2 (hidrogen)

Naon ciri kimia sareng fisik H2 (Kalium hidrida; uyah kalium hidrogén)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2 (hidrogen) salaku produk?

Patarosan patali produk KOH (kalium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik KOH (Kalium hidrida; uyah kalium hidrogén)? Naon réaksi kimia anu gaduh KOH (kalium hidroksida) salaku produk?

Peunteun

H2O + KH = H2 + KOH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(