H2O + KClO3 = I2 + KOH | Balanced | Chemical Reaction Details

cai + kalium klorat = iodin + kalium hidroksida | Katalitian

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

3H2O + KClO3I2 + 3 KOH
cai kalium klorat yodium kalium hidroksida
3 1 1 3 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan 3H2O + KClO3 → abdi2 + 3 KOH

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) diréaksikeun jeung KClO3 (kalium klorat)?

Katalis: cai

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun I2 (iodin) jeung KOH (kalium hidroksida)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung KClO3 (kalium klorat) sarta ngahasilkeun I2 (iodin) jeung KOH (kalium hidroksida).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung KClO3 (kalium klorat)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk KOH (kalium hidroksida), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu K3As (kalium klorat), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Kami henteu gaduh inpormasi langkung seueur ngeunaan réaksi kimia ieu.

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimiawi 3H2O + KClO3 → abdi2 + 3 KOH

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan KClO3 (kalium klorat)

Naon ciri kimia sareng fisik KClO3 (kalium klorat)? Naon réaksi kimia nu mibanda KClO3 (kalium klorat) salaku réaktan?

Patarosan patali produk I2 (iodin)

Naon ciri kimia sareng fisik I2 (kalium klorat)? Naon réaksi kimia nu boga I2 (iodin) salaku produk?

Patarosan patali produk KOH (kalium hidroksida)

Naon ciri kimia sareng fisik KOH (kalium klorat)? Naon réaksi kimia anu gaduh KOH (kalium hidroksida) salaku produk?

Peunteun

3H2O + KClO3 = I2 + 3KOH | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(