H2O + K2CO3 + CO2 = KHCO3 | saimbang | Rincian Réaksi Kimia

cai + kalium karbonat + karbon dioksida = kalium hidrogencarbonat | Suhu: 30 - 40, Kaayaan pekat H2SO4

Warta Ngan 5% POPULASI bakal terang

reklameu

Daptar eusi

H2O + K2CO3 + CO22KHCO3
cai kalium karbonat karbon dioksida kalium hidrogencarbonat
(lỏng) (dd) (Khí)
(không mah) (tắng) (không mah)
1 1 1 2 H số
Nguyén - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)

reklameu

Inpormasi salajengna ngeunaan persamaan H2O + K2CO3 + CO2 → 2KHCO3

Kumaha kaayaan réaksi H2O (cai) meta jeung K2CO3 (kalium karbonat) meta jeung CO2 (karbon dioksida)?

hawa: 30 - 40 ° C Pangleyur: pekat H2SO4

Katerangan: Kaayaan lingkungan idéal pikeun réaksi, sapertos suhu, tekanan, katalis, sareng pangleyur. Katalis nyaéta zat anu nyepetkeun laju (kecepatan) réaksi kimia tanpa dikonsumsi atanapi janten bagian tina produk ahir. Katalis teu boga pangaruh dina kaayaan kasatimbangan.

Kumaha réaksi bisa lumangsung sarta ngahasilkeun KHCO3 (kalium hidrogenkarbonat)?

Dina kalimah lengkep, Anjeun ogé bisa nyebutkeun H2O (cai) meta jeung K2CO3 (kalium karbonat) meta jeung CO2 (karbon dioksida) jeung ngahasilkeun KHCO3 (kalium hidrogenkarbonat).

Fenomena sanggeus H2O (cai) meta jeung K2CO3 (kalium karbonat) meta jeung CO2 (karbon dioksida)

Persamaan ieu teu ngagaduhan inpormasi khusus ngeunaan fenomena.

Dina hal ieu, anjeun ngan ukur kedah niténan pikeun ningali naha zat produk KHCO3 (kalium hidrogencarbonat), némbongan dina tungtung réaksi.

Atanapi upami salah sahiji zat réaktan ieu CO2 (karbon dioksida), ngaleungit

Naon inpormasi penting anu anjeun kedah terang ngeunaan réaksi

Pikeun misahkeun H2 ti CO, aranjeunna nganggo nyerep K2CO3 CO2 dina tekanan tinggi

Kategori persamaan


Patarosan salajengna patali réaksi kimia H2O + K2CO3 + CO2 → 2KHCO3

Patarosan nu patali jeung réaktan H2O (cai)

Naon ciri kimia sareng fisik H2O (cai)? Naon réaksi kimia nu mibanda H2O (cai) salaku réaktan?

Patarosan patali réaktan K2CO3 (kalium karbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik K2CO3 (kalium karbonat)? Naon réaksi kimia nu mibanda K2CO3 (kalium karbonat) salaku réaktan?

Patarosan nu patali jeung réaktan CO2 (karbon dioksida)

Naon ciri kimia sareng fisik CO2 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh CO2 (karbon dioksida) salaku réaktan?

Patarosan patali produk KHCO3 (kalium hidrogenkarbonat)

Naon ciri kimia sareng fisik KHCO3 (karbon dioksida)? Naon réaksi kimia anu gaduh KHCO3 (kalium hidrogenkarbonat) salaku produk?

Peunteun

H2O + K2CO3 + CO2 = 2KHCO3 | Persamaan Kimia

Jumlah total béntang pikeun artikel ieu nyaéta: 5 in 1 tingalian
rating: 5 / 5 béntang


pegatna News

Inpormasi Menarik Ngan ukur Jalma Anu Nyaho


Iklan bentuk panghasilan ngabantosan kami ngajaga kontén kalayan kualitas luhur naha urang kedah nempatkeun iklan? : D

Abdi henteu hoyong ngadukung halaman wéb (caket) - :(